* Mobilnézetben minden menüpont azonnal elérhető az oldal tetején, a vonalak ikont megnyomva!

Tudom ám, hogy miért vagy itt!


Valószínűleg azért kattintottál erre az oldalra, mert éppen bulit szervezel és keresed a megfelelő RETRO DJ-t. Van egy jó hírem: MEGTALÁLTAD!
Tudom milyen nehéz ma már a sok pendrive-ről, laptopról zenélő dj között egy olyan igazi, rendes retro DJ-t találni, aki rendelkezik az összes felszereléssel, aki jól ismeri fiataloktól az idősebbekig az összes korosztály kedvencét, ráadásul már megteheti, hogy zene és ember szeretetből, azaz élvezetből diszkózik, bulizik! Rákász Béla ilyen!

Esküvőkre, szülinapi bulikra video diszkóra A Rákász Disco annyi hangfalat, és video kivetítőt visz, amennyit a megrendelő kér!

Vagy egy nagy méretű kivetítővel, vagy két nagyméretű TV-vel érkezik, igény szerint.


A Rákász Disco egy közönség-központú interkulturális zenei retro és video élmény, fehérkesztyűs pantomim show-val fűszerezve!
Jól hangzik, nem?
Hívjátok fel most, minél előbb, mert gyorsan betelik a naptárja!
Teljes estét és egy-két órás fellépést is vállal.

Éljétek át újra a Rákász Disco élményét!


Csapjunk egy nagy bulit újra együtt!

5.000 fellépés - 5.000.000 vendég - 1 ÉLETMŰ-DÍJ (2015)!


Pályafutásom alatt a legkülönbözőbb helyeket, Disco Klubokat, nagy éttermeket, zenés szórakozó helyeket, kultúrházakat, koncert termeket és stadionokat töltöttem meg! Igaz azt a 80-as években a HUNGÁRIA együttes tagjainak a segítségével,  most, 2016 óta meg az  OMEGÁVAL! :)

Üres klubokból csináltam a DJ pantomim műsorommal és a Retro Rákász Disco-val teltházas klubokat. A SOTE KLUB-ot 1980-tól kezdve 20 éven át vezettem, folyamatosan cserélődő főrendezőkkel. Ők lediplomáztak és jöttek helyettük újak...én maradtam!

A hosszú és sikeres pályafutásom alatt nem csak a közönség szeretetét élvezhettem, hanem a szakma elismerését is sikerült kivívnom: a Magyar Lemezlovas Egyesület, azaz a Dj Szövetség 2015-ben az ÉLETMŰ-DÍJ elismeréssel jutalmazta a 45 éven át tartó töretlen lelkesedésemet.

De hiába kaptam meg a fiataloktól az életmű-díjat, még nem hagyom abba a diszkózást! :)
Ma is aktív DJ vagyok, havonta 4-5 bulit is vállalok, plusz az OMEGA együttessel közösen még egy párat, mert én tényleg nagyon szeretem ezt csinálni!

Biztos vagyok benne, hogy a legjobb bulit szeretnéd összehozni, ezért beszéljünk személyesen is!
Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy pedig a +36-70-60-50-956 telefonszámon keresztül!
Minden üzenetre válaszolok.